Jahapp

Så var man hemma igen efter en lååång dag med tåg och mera tåg och easyjets första flyg från london till helsingfors (där en del passagerare som egentligen var på väg till aten yrade in sig på vårt flyg och fick bli utslängda i sista minuten). Här hemma låg det en stor hög med post på tambursmattan och kylskåpet gapar tomt. Det får jag ta tag i imorgon.

Men ja - resan var jätte najs! England är jätte vackert och jätte mycket lande, bara får och gräs överallt och jag tror att man skulle vara ganska harmonisk om man skulle bo i ett hus i en liten by och äta middag på den lokala puben. Iallafall en månad om året eller så. Det bästa beslutet var att hyra bil i två dagar - 800km och två dagar senare har vi sett massor som vi annars inte skulle ha sett, och att köra på vänster sida var inte så knepigt som jag trodde, fastän jag bara läste kartan och höll utkik i rondeller och knepiga korsningar.
Men framförallt var det ju absolut bäst att träffa juristpojken igen och se hur han har det där och märka att det nog är samma pojke ännu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet

No mulberry for this girl.