Konsultstigen

Kundens kontor ligger i två hus som skiljs åt av en öppen innergård där det finns lite bord och bänkar och kanske en ledsen blomrabatt.
Projektrummet finns i det ena huset och alla mötesrum finns i det andra huset, alltså passerar jag den i snitt fyra ggr per dag.

September:
Glad Anna på nytt jobb: "det här är ju jätte bra, här får man lite frisk luft mellan alla möten och samtidigt kan man njuta av den trevliga septembersolen. Här kan man luta sig mot väggen med sin kaffekopp och tala i telefonen och titta på alla som hår förbi!"

Oktober:
Anna börjar komma in i sitt jobb och har fått mer ansvar = mer möten: "Lite småkyligt här på gården nu, och ganska jobbigt att balansera tekoppen på laptopen medan man småhuttrande trippar över gården i sin jobboutfit och söndrar klackarna mellan stenarna. Och sen är dörren alltid låst och var är det där nyckelkortet nu igen?!?"

November:
Det slaskar, Annas hår har sett bättre dagar: "okej, just nu regnar det inte så mycket att mitt te hinner bli utspätt på vägen, bäst att springa! Och håll i datorn om du halkar i slasket!"

December, januari och februari kan komma att bli tämligen intressanta.

Nämde jag att kunden kan komma till mötesrummet inre vägen och bara skrattar rått åt konsultstigen?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet