Flytten, dag 3

Den stora flyttveckan rullar vidare - igår städade vi upp efter målarna på nya stället och torkade golv och skåphyllor så det bara är att rada in sakerna på veckoslutet.

Idag kommer flyttlådorna och sen är det lite av en point-of-no-return: på sätt eller annat skall allt ner i 100 lådor innan flyttfirman kommer. Typiskt oss så inbillar vi oss att vi också skall sköta en massa annat på fredag förutom flytten - så förutom själva packandet och flyttandet är flyttexceln full med minnesanteckningar om möten med banken och saker som skall hämtas från det ena stället och det andra stället.

I det här skedet finns det två orosmoment i min hjärna:
1) Att vi har för lite lådor och att vi typ kommer att måsta packa i plastpåsar.
2) Att det kommer att bli totalkaos på fredag kväll.

Trösterikt med tanke på orosmoment 1) är att flyttfirman rekommenderade 70 lådor och vi tog 30 extra, så man skulle ju tycka att det finns marginal där. Dessutom skulle man ju tycka att vi märker detta någotlunda snabbt och kan lösa problemet ifall ett sådant uppstår.

Orosmoment 2) kommer jag antagligen bara att få leva med. Med tanke på B skulle jag vilja att vi skulle få ens hans säng och det viktigaste runt honom i ording relativt snabbt så han inte blir så orolig, men det kanske är optimistiskt att tänka att så skall vara kl 19 vid läggdags om flyttlasset knappt kommit fram vid kl 15.

Den som lever får se. Och ikväll skall det packas lådor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop