Att vänta på någon

I det här skedet när det är uppenbart för vem som helst som ser mig utan ytterkläder är det lika bra att också deklarera här att lilla B skall få ett syskon i slutet av mars. Igår såg vi det lilla livet på andra ultraljudet och allt ser ut att vara prima! (infoga lättad suck här)

Hela graviditetsprocessen har hittills varit ganska annorlunda än den första - då mådde jag inte illa en sekund och innan foglossningen slog till hade jag noll förståelse för alla som klagade på graviditetskrämpor. Nu har det inte varit fullt lika lätt och jag tycker att jag inte gjorde så mycket mer än åt för att hålla illamåendet borta de första tre månaderna. Mest annorlunda är ändå att man inte har tid att tänka på allt på samma sätt nu när vardagen redan är full från början - andra barnet får redan i magen kämpa om uppmärksamheten :) Däremot är det andra barnet efterlängtat på ett helt annat plan än det första - kanske för att man vet vad man väntar på? Och när man vet vad man väntar på vet man också vad som eventuellt kan gå fel, så det är oro och förväntan och glädje och whatnot blandat i en salig röra nufötiden. Som tur är det bara halva tiden kvar nu!

Kommentarer

 1. Underbar nyhet, grattis!

  TinaS

  SvaraRadera
 2. Så fina grejer, grattis ännu denhär vägen! Jag hade precis samma under första graviditetsmånaderna, åt för att hålla illamåendet borta. Jävligt tungt. Tur att det gick över, men vikten blev kvar..,

  SvaraRadera
 3. Tack för grattisarna!

  SvaraRadera
 4. Grattis massor! Jag försökte gratulera men är så dålig med mobilen så jag vet inte vart det försvann. Gissade förresten lite för jag såg på fb-loppisen att du handlade mammabyxor. Inget är säkert i ankdammen :P Jag hoppades att det skulle komma lite preggouppdateringar men jag gissar att det kanske inte är lika aktuellt som med ettan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) jag gissade att nån skulle lägga märke till mitt shoppande - det där fb-loppisetnär ungefär lika diskret som att sätta en familjeannons i söndagens husis.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop