Lite extra program

Som om vi inte skulle ha tillräckligt med att få vardagen att gå ihop så bestämde vi oss för att ordna kombinerad glögg- och inflyttningsfest i december för typ hela vår bekantskapskrets. Jag tänker mig minimum input och maximum output i form av ens ett försök till att upprätthålla vänskaper till alla dessa bra typer som vi aldrig hinner träffa.
Dessutom blir det en lämplig spark i baken för oss att hänga upp några gardiner och kanske t.om få någon tavla på väggen innan vi bott här i flera år.

Anyways - hit med era bästa catering- / köp färdigt-tips för coctailservering. Eller tips på saker som tar noll tid att göra men ser imponerande ut. Helst utanför vanliga pepparkakor med mögelost-linjen.

Kommentarer

 1. Sushi! Stiligt finger-food. Djupfrysta petit-chouer (Pirkka), ser ut och smakar äkta. Frödinge mudcake (också djupfryst), med vispgrädde och hackad apelsin. Praliner på silverfat.

  SvaraRadera
 2. Silverfat hade jag också tänkt mig, mycket få saker blir sämre på silverfat :) Bra tips med petit-chouerna, skall kolla upp dem!!

  SvaraRadera
 3. Om du har möjlighet så rekommenderar jag nybakat bröd, det går alltid bra åt och ger lyx känsla. Jag bakade rosmarinbatonger till vår tupare, tyckte det gick bra, man börjar jobbet typ tre timmar innan festen börjar så är bagetterna klara sen när gästerna kommer. Bara att vira in dem i ett par kökshandukar och lyfta fram efterhand. (det receptet jag använde: http://www.tasteline.com/recept/rosmarinbrod__8_st_) kombinera fast med egen pesto, den går jätte bra att laga dagen före, eller fast ännu tidigare och sen bara ta fram ur kylen och bli varm i tid till festen. Pinterest har ju en massa idér, men är ju lite addiktivt om man är lagd åt det håller :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nybakt bröd är ju nog extra lyxkänsla - och dessutom doftar det så gott att ingen tänker på att resten kommer från en burk :) Tack för recepttipset!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

sökes: bordsben

Sticka strumpor med Magic Loop