Hemma


Hemma igen efter en vecka på Mallorca i vårt fina resesällskap med 6 vuxna och 4 barn. Att resa med en två-åring och en tremånaders gick över all förväntan - den äldre äter vad som helst var som helst, uppför sig på restauranger och åker bil utan att knussla (om vi bortser från en förmiddag på serpentinvägar i bergen då vi fick ett anfall av åksjuka...), och den yngre bara följer med överallt utan att bry sig så mycket. 

Mallorca och vårt hyrda semesterhus var perfekt för oss - korta avstånd överallt,sol och varmt alla dagar, passliga utflyktsmål men också långa lata eftermiddagar vid poolen. Eller speciellt lat kan man ju aldrig vara då man ändå måste vara på helspänn med barnen och poolen. 

Passligt till den här veckan bestämde sig lillisen dessutom för att börja somna tidigare på kvällarna, så nästan alla kvällar fick alla vuxna äta tillsammans utan barn och sitta och dricka vin och prata i lugn och ro. Kombinationen barnen sover, varm medelhavsluft, inga myggor och god mat är ganska svår att slå. 

Fulltankade med sol och värme och lite brunare om benen är det nu dags för hemlandssemester, och det skall bli minst lika skönt! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop