Väntan

Väntan, väntan. Vi väntar så mycket nu.

Det är första året som B faktiskt på riktigt greppar det här med jul - och hos oss är det ju dessutom alltid kombinerat med födelsedag (tänk att det redan gått fyra år sen det här!), så det är mycket att vänta på nu.

B går omkring och leker julgubbe med "Hemma hos jultomten" under armen som referensverk, han lekskriver listor över vem som gjort vad som varit snällt, han bygger flygplan och matar renar och inspekterar julklapparna som tomtarna gör i boken ungefär hela tiden. Resten av tiden leker han rymdraket eller astronaut (stort intresse just nu!), eller funderar på vad han fick i födelsedagspresent i fjol. Det är bäst att man bygger upp en referensram för årets födelsedagspresenter...

Förutom jul och födelsedag väntar vi dessutom på julbesök, så det räknas nätter tills mommo&mofa kommer, tills kusinerna kommer, till födelsedagen och tills julgubben varit här (vi kör engelsk jul i år och julgubben kommer natten till juldagen). Mycket att hålla reda på när man är 4 år minus tre nätter!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop