Femtio och Forrest

Veckoslutet gick snabbt igen, men det var ett riktigt bra veckoslut. Strålande väder båda dagarna, kallt och snö och vinter. Så det blev söndagspromenad och runebergstårta på Ekbergs café tillsammans med alla andra som hade kommit på samma idé. Runebergstårtor är gott, speciellt efter söndagspromenad med kalla kinder.

På lördagen firades juristpojkens mammas 50-årsdag. Juristpojken och jag hjälpte till med en del praktiska arrangemang och det var kul att se att vår hjälp behövdes och uppskattades. Och sen tycker jag det är kul att ha nånting praktiskt att göra mellan minglet med släktingarna. Very nice lördag som slutade först vid tretiden på natten.

På söndagkväll skulle vi hyra film och stod i filmbutiken och velade mellan Match Point och nånting annat i samma stil när vi upptäckte Forrest Gump på en hylla. Ypperligt med tanke på att vi dagen innan hade diskuterat den och kommit ihåg alla de bra scenerna. Så det fick bli den istället och vi kom fram till att man kan se den filmen hur många gånger som helst, den är bara så bra. Om trettio år kommer det fortfarande att talas om Forrest Gump på samma sätt som det nu talas om Casablanca eller La Dolce Vita. Run, Forrest, run!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet