Matbloggen, del två

Som utlovat i Elle Mat och Vin.
Homemade. Eller kanske den här bilden var från Elle mat och vin?

Matbloggen siktade in sig på kyckling med lime och kokos den här veckan, men resultatet var inte alls så lyckat. Det blev inte alls krispigt gyllengult och smakfullt som bilden utlovar, utan blekt och smaklöst. Det enda färggranna på vårt fredagsmiddagsbord var den fulfina turkosa ugnsformen. Med tanke på hur många arbetsmoment som var involverade med marinad och grejer så var det definitivt inte värt besväret. Oh well, better luck next time!

Kommentarer

  1. Ah, dagens bästa! :D Perfekt Strömsö-material: http://www.facebook.com/groups/206464557118

    SvaraRadera
  2. Anna - jep, det här gick precis som jag tänkte mig. Fast jag tror dom luras i tidningen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet