working mom

Tre morgnar i rad har jag gått till jobbet nu, och även om det antagligen ännu kommer att ta någon vecka innan jag faktiskt bidrar med nånting vettigt på kontoret så faller man förvånansvärt snabbt in i jobbrutinerna igen. Och än så länge är jag nöjd och tillfreds med situationen: jobbuppgifterna kommer att erbjuda en hel del utmaningar och mina nya kolleger verkar alla vara hur trevliga som helst.

Minst roligt i arrangemangen är att gå på morgonen när man hör hur en liten B fnittrar åt nånting roligt eller vill läsa en bok då man redan har jackan på sig, men det är riktigt roligt är att få använda sin hjärna till något vettigt på dagarna och märka att man ju kan en massa som man hade glömt bort, och att komma hem till någon som funderat ut vad vi skall äta till middag och en annan som vill visa sina duplokossar (ni får själva luska ut vem som är juristen och vem som är B).
Dessuom blir det pluspoäng i kanten för att projektet verkar ha vettig arbetsmoral och att dagarna antagligen inte blir så långa - hittills överväger de positiva sidorna av att vara karriärmamma de negativa!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

sökes: bordsben

Sticka strumpor med Magic Loop