Det tunga livet

Mammaledigheten rullar vidare och snabbare än en gris blinkar gled jag in i pensionärsrytmen där fler än ett program per dag är stressigt. Så jag tar det lugnt, frossar i Mad Men, tvättar bebiskläder och    ligger på soffan på dagarna.

Läkaren igår estimerade att barnet kan födas när som helst och gissade att 3kgs klimpen i min mage iaf inte kommer att gå på övertid. Nu är hon ju ingen spågumma så det är inte som att vi skulle vara på väg till Jorv nu genast, men onekligen börjar man ju fundera på vad som ännu måste fixas innan det är slut på lugnet i huset. Fast med min tur hålls barnet inne på pin kiv några veckor extra...

Kommentarer

  1. Det där en sak idagen grejen är så klurig, nu när sonen är på dagis känns det som om jag äntligen är befriad fast jag har så mycket att göra att att jag nästan blir tokig... Men jag springer från en sak till en annan så nöjd som man kan vara när gradudeadlines snusar en i hasorna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det har att göra med att det är så skönt att bara få rå om sig själv och inte behöva tänka på någon annan. Tänk att man inte uppskattade det innan man fick barn - nu är det värsta lyxen att bara vara själv!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

sökes: bordsben

Sticka strumpor med Magic Loop