Party och once

Veckoslutets 50-års fest blev ett riktigt hejdundrande 12-timmars party vilket var speciellt roligt eftersom det inte alls var väntat. Vi började med några timmars seglats ombord på en gammal segelskuta och fortsatte sedan med grillmat uppe på land. Kvällen slutade i smått absurda former med dans på borden och bänkarna, men riktigt roligt var det!
Söndag blev sen ganska slapp - vädret var lite tråkigt och vi orkade inte ligga i solstolen och frysa så länge i väntan på att solen skulle visa sig bakom molnen så vi åkte tillbaka till stan redan vid fem-tiden.

På kvällen gick juristpojken och jag och se den irländska filmen Once som vunnit oscar för bästa musik. Perfekt söndagsfilm med lämpligt mycket djup, bra story och kul musik, nästan så att man har lust att köpa soundtracket. Riktigt roligt att se ett alternativ till de kommersiella USA-filmerna ibland - den här var filmad lite som en hemgjord film och huvudkaraktärerna hade inte ens något namn, men den var definitivt sevärd.

____________________
uppdaterad 9.26:

Jag läste några recensioner och det kom fram att skådisarna har skrivit och framför all musik i filmen själva (!) och att de dessutom gett ut den på skiva. Måste söka upp den någonstans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet

No mulberry for this girl.