Bebisprepp

Med bara fem veckor jobb kvar är det dags att inse att den där bebisen i magen faktiskt inom en överskådlig framtid kommer att komma ut. Igår kväll fick jag en plötslig lust att börja göra nånting inför det och vips hade jag dragit fram tyglådorna och börjat skissa runt på ett lapptäcke. Klart lillbebisen skall få ett eget täcke!

Är inte helt hundra på layouten här, men nånting i den här färgskalan får det nog bli - den kan hända att den mörkblåa med prickar får ryka - den kanske är aningen för mörk i kontrast till de andra...

Den här gången skippade vi att beställa mammalådan från FPA och tog pengarna istället. I och med att lillis föds i samma årstid som B skulle vi bara få en (nästan) exakt likadan uppsättning i samma storlek som vi redan har och det kändes lite onödigt.
När jag blir ledig får jag ta och gräva fram lådan med Bs och göra inventarie på yttepyttekläder. Antagligen har vi ganska långt allt vi behöver, men en del av processen är ju att köpa små bebisgrejer så månne inte den här lillisen också får något nytt att ha på sig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop

sökes: bordsben