Torpdrömmar

 

Eftersom det alltid är roligt med projekt och man måste hålla sig upptagen här i livet så bollar juristen och jag nu med tankar om att utvidga torpet och få lite mera utrymme. Just nu är det två rum och kök, och efter den regniga sommaren vi hade så märkte vi att vi skulle behöva lite mer utrymme för att utnyttja stugans fulla potential. 

Uppe under taket finns en stor vind som för tillfället varken är isolerad eller har fönster, men med relativt lite arbete och utan att ändra på huset alls utåt sett kunde man få två sovrum till uppe och mer rum för lek och samvaro nere. 

Vi skickade just ut ritningarna till grannarna och hoppas att de inte har något att invända, men om allt går bra och pengarna inte tar slut på vägen så går vi förhoppningsvis från 

till


med en fin trappa

innan sommaren. Kommentarer

  1. Oj vad roligt :) vit färg ger nog jätte mycket mer rymd fast det är lågt / sluttande tak. Hoppas grannarna är snälla :) vi hoppas ha vårt hus klart till påsken (eller då mister vi vår arbetskraft för projektet blev aningen större än vi trodde ursprungligen så de är bokade från påsk framåt ungefär). Pinsterest knarkar dagligen, det är jätte farligt.

    SvaraRadera
  2. Jep, vi håller också tummarna för snälla grannar - och för att det skall vara ekonomiskt och praktiskt möjligt att genomföra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop

Hej då tutten!