30 dagar joga

I hela den långa listan av bloggar jag läser varje dag är det två stycken som hängt med längst: Ebba och Blondinbella. Just nu (eller det senaste året?) har Ebba någon form av blogg-low, men Blondinbella har krupit högre upp på favoritlistan iom att hon gör samma saker som jag - remppar hus och har småbarn (om vi glömmer bort alla egna företag och Thailandresor osv...)
Så när Blondinbella meddelar att hon kör en jogautmaning på 30 dagar så hakar en förstås på!

Lämpligt nog inledde jag det hela en vecka då juristen råkade ha mycket på jobbet och jag oftast bara hade mig själv att roa mig med på kvällarna då barnen somnat. Så det blev en rutin att joga direkt då de lagt sig. Och nu, på dag 24 är det ungefär lika självklart som att borsta tänderna - då barnen är i säng, eller då juristen läser natisaga för B, tar jag fram dagens jogavideo och tar av strumporna och kör dagens pass. De är pyssligt långa, typ 20 minuter eller en halv timme och sen hinner man bra äta godis och kolla skräpTV efteråt.
Är till och med så hängiven fan att jag drog med min laptop till Riga för några veckoslut sedan så jag inte skulle missa två dagspass...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop

sökes: bordsben