Inne i cirkeln

Nästan en hel vecka hann det gå från att Bs antibiotikakur tog slut tills han blev sjuk igen - en ny öroninflammation dök upp inatt (vad är grejen med att öroninflammationer alltid börjar på natten?!?) och idag har han varit riktigt staki. Blev ju inte bättre av att jag bokade läkare till fel dag och att han fick finna sig i att åka runt lite innan vi hittade en läkare som kunde skriva ut antibiotika så där hux flux. Men nu sover alla barnen iallafall och vi hoppas på en piggare dag imorgon.

Alla säger att dagisstarten innebär en massa sjukdomar det första halvåret så vi får väl ta det som det kommer och titta åt ett annat håll när en massa glada halvsnoriga dagisbarn vill kramas i tamburen eller nyser rakt på lilla J. Och så får en var glad för att det är just glada dagisbarn en har och att det inte är gråt i tamburen på morgnarna. Resten tar vi sen då det kommer.


Kommentarer

  1. Usch, öroninflammation. Vi har inte ännu haft men ögoninflammation hela tiden. Ögoninflammation känns ofta värre på natten när man ligger ner och det samlas vätska i örat som gör att det här mera ont.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det sade läkaren också - och tydligen skall det finnas bedövande örondroppar att få om det nu blir upprepade öroninflammationer. Nu är antibiotikan iaf slut för den här gången, vi hoppas vi blev av med det nu!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

sökes: bordsben

Sticka strumpor med Magic Loop