Veckan som gick

Veckoslutet och veckan har rusat iväg igen och det känns som att jag inte har fått nånting gjort. Men när man börjar tänka efter så har jag ju nog ändå hunnit med en del

- curling på onsdag. Hur kul som helst - men så mycket svårare än jag anade! Man ska ju bara skuffa någo stenar på is och träffa röda cirkeln. Yeah right. Think again, liksom.

- träffa nya styrelseförslaget på torsdag. Äntligen. Nu behöver vi inte försöka gissa mera vem som är med och vem som inte är med. Den 30.11 är det val.

- Fredag sku vara qualitytime dag och vi sku hinna med en massa - sist och slutligen hann vi inte med ens hälften av vad vi hade tänkt, men det var en bra dag. Champagne på fredagkvällar är aldrig fel.

-Lördag var fullproppad med program; först till Åbo på utfärd med familjen och familjebekanta och sen på juristpojkens pappas 50-års fest på kvällen, som slutade med en runda till nationen på black&white-party. Snacka om att hinna med mycket på ett dygn.

-Söndag. Idag. Trött, men mätt i magen efter pizza med juristpojken och juristpojkens kompis med flickvän. Borde gå ut eller träna lite men har inte riktigt ork eller lust. Ikväll blir det bio. Utmärkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hej då tutten!

Ett veckoslut på landet