Framme!

Framme i London!

Resan gick bra - J sov 5 minuter i bilen på väg till flygfältet och var hyperaktiv hela flygresan ända tills vi började gå ner för landning. Då somnade hon som en klubbad säl och sov sig igenom hela passkontrollkön och bagagehämtningen och vaknade i hissen på väg till Heathrow Express. B var en superkämpe och orkade med hela långa dagen och alla konstiga platser och nya saker med relativt gott humör. Då barnen däckat i sina nya sägner pustade juristen och jag ut med varsin cokis och kom på att vi klarat hela resdagen utan att snäsa åt varann. Plus för oss där - på resdagar brukar verkligen inte mina bästa sidor komma fram, men nu gick det bra.

Lägenheten var bättre än vi kom ihåg och vår möbeluthyrningsfirma hade bäddat sängarna och plockat in alla kökssaker i skåpen färdigt, så det var lyxigt att komma fram.
Nu är det förstås en hel del saker som vi märker efterhand att fattas, men vi kom iallafall igång genast då vi kom fram.

Idag har vi åkt dubbeldäckare (B:s önskan) genast efter frukost, hittat en lekplats och typ förundrat oss över allting hela tiden. Nu sover J sin dagslur och sen skall vi se om vi skulle hitta ett bibliotek här någonstans nära - det lär finnas leksaker att låna hem på biblioteken här, och det skulle vara helt bra med lite tidsfördriv för barnen här hemma också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop

Hej då tutten!