Två veckor kvar

Två veckor kvar av vardag här innan vi sätter oss på flyget. Idag var J första gången i parken  - vi var där 2 minuter efter att de hade öppnat efter sommaren och ca 4 minuter efter att de öppnat gick jag ut ur porten. Så smidigt då hon hade varit där på våren och visste vad det hela gick ut på. Idag var hon visserligen bara ensam där 10 minuter, får förlänga tiden progressivt den här veckan.

Nu när båda är parkerade på förmiddagarna kanske jag kan börja förbereda nånting inför flytten också. Visserligen tar vi bara med oss kläder och lite leksaker och böcker, men allt man kan tänkas behöva under ett halvår borde ju komma med nu. I barnens fall är det ju typ bara att packa ner allt som är passligt nu och så får man komplettera där om/när de växer ur kläderna, men det är ju svårare för oss vuxna. Behöver jag några festligare kläder? Vilka skor skall jag ta? Och ytterplaggen - hur kall kommer Londonvintern att vara?

Nåja - det är ju ändå inget u-land vi åker till och det går alltid att köpa något om vi glömt något viktigt, men allt vi tar med oss och köper där skall ju också hem om ett halvår, så det är kanske bäst att lämna lite plats i kappsäckarna nu...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

sökes: bordsben

Sticka strumpor med Magic Loop