En utomordentlig farsdag

På veckoslutet firade vi farsdag i fantastiskt väder - nästan 15 grader varmt, solsken och klarblå himmel. Alltmedan mitt instaflöde fylls av bilder på folk i skidspåret eller pulkabacken.

Det här gången åkte vi inte speciellt långt bort utan bara en bit med metron till Camden market. Som vanligt kom åkte vi iväg lite halvspontant och hade noll kunskap och noll förväntningar på vad det skulle bli av dagen, men den här utflykten blev en av de där allting blev bättre än vi trodde att det skulle bli. Camden market var trevligare än jag hade trott, vi fick bättre mat än vi hade väntat oss, barnen hade tålamod med lång väntan på restaurangen och efter lunchen promenerade vi ner mot Regent's park medan J sov i vagnen.


Oförberedda som vi var hade vi inte insett att vi skulle hamna mitt i ett område med långa kanaler med flodbåtar - det var verkligen superfint att promenera där i solskenet och inte behöva trassla över vägar och trottoarkanter mellan bussar och taxin.En passlig promenad senare var vi framme i Regent's park och det var liksom nästan overkligt idylliskt med höstgula träd och ankor att mata och fontäner och spikraka gångar.


Den här farsdagen får fem plus i kanten för bra program, passligt reseavstånd, bra resesällskap, positiva överraskningar, fint väder och god mat. Särskilt i jämförelse med förra veckoslutet då jag blev sjuk och alla bara småhuttrade i Oxford så var det här en mycket bättre upplevelse. Fler såna här söndagar, tack!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop