Notting Hill update

Dag tre i Notting Hill - hittills har vi nästan enbart rört oss i våra närkvarter och försökt få en känsla för hur vårt bostadsområde ser ut och försöker skapa en känsla av "hem", speciellt för B. Han funderar mycket på vad vi gör här och varför vi bor här nu, och vi försöker förklara så gott det går. Det får ta den tid det tar, jag litar på att saker och ting stabiliserar sig sakta med säkert när juristen börjar jobba och vardagen börjar för alla. 


Här bor vi iallafall, i ett hus som definitivt är mer posh än vi förtjänar, men jag tror nog vi kan vänja oss vid marmorbadrum och att en portier som heter Bill öppnar dörren då vi kommer och går. På andra sidan gatan finns en communal garden med lekpark som man får ansöka om nyckel till - vår ansökan ligger nu för granskning hos någon kommitté som synar vårt leverne i sömmarna innan de bedömer om vi kan få tillgång till lyxen att inte behöva trängas i de stora lekparker i Holland eller Hyde park. 

Efter två dagar i storstaden insåg vi att treåringen inte är mogen för stadsliv utan vagn ännu - eller rättare sagt så är vi inte mogna för orka gå tillräckligt korta sträckor tillräckligt långsamt. 
Blotta tanken på att behöva lyssna på den treåriga klagosången varje gång vi skall till lekparken gjorde mig galen så vi köpte hastigt och lustigt en begagnad dubbelvagn idag. Nu har vi lite större rörelseradie!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop

sökes: bordsben