Windsor

Den här söndagen hoppade vi på tåget till Windsor. Så mycket hoppande är det dock inte när vi skall iväg med dagspackning och dubbelvagn, utan det är mera av ett släpande och lyftande, men iväg kom vi iallafall. 

På söndagar måste man åka buss sista biten, men ändå var vi framme bara dryga 40minuter senare i en liten engelsk idyll med ett slott högst uppe på en kulle. Windsor Castle var enormt - mycket större än jag väntat mig, men det var tillräckligt intressant för att också B skulle tycka det var lite spännande med ett slott. 


Efter lunch ute i solen somnade J som en stock (länge leve kullerstenar när barn skall sov i vagnen!) och resten av oss åt glass på en bänk nere vid floden. 
Lite lekparkshäng blev det efteråt för att kompensera för slottsturen och alla var hur nöjda som helst med dagen. 

Med två lyckade söndagsutflykter i bagaget börjar juristen och jag få mersmak och funderar på att åka längre bort. Tåg verkar vara mer vår(a barns) grej än flyg, så vi får se vart vi styr kosan. På önskelistan för det hör halvåret ligger iaf Skottland och sydkusten med Brighton och Eastbourne, men att åka till Skottland kräver nog åtminstone ett förlängt veckoslut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sticka strumpor med Magic Loop